Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου

Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου

Πληροφορίες

 

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, UTech Lab είναι ανοιχτό για τους νεαρούς φίλους και φίλες που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες. Tο UTech Lab είναι ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για μαθητές 13-17 ετών και το ευρύ νεανικό κοινό, αφιερωμένο στη σύγχρονη τεχνολογία. Είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές τελευταίας γενιάς, iPad, κιτ ρομποτικής, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, 3D printer, στούντιο ήχου/εικόνας, green screen, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, διάφορα είδη λογισμικού κ.λπ..

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να προσφέρει ερεθίσματα και να εμπνεύσει τους νέους να πειραματιστούν με τις σύγχρονες τεχνολογίες, να καλλιεργήσει την κριτική τους σκέψη, να ενθαρρύνει την ενεργή και ομαδική εργασία, να τους βοηθήσει να αποκτήσουν δεξιότητες στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και να γίνουν δημιουργικότεροι.

 

Tο εργαστήριο είναι ανοιχτό για τους νεαρούς φίλους που θέλουν να πειραματιστούν με τον εξοπλισμό ελεύθερα στον χώρο μας. Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα εργαστήρια στους τομείς των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, της τρισδιάστατης εκτύπωσης, της ρομποτικής και της ηλεκτρονικής. Η συμμετοχή σε όλα τα οργανωμένα εργαστήρια του UTech Lab είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα πατήστε εδώ. Για τις ώρες λειτουργίας πατήστε εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες – Πηγή : http://eugenweb3.eugenfound.edu.gr/utech/index.php?lang=el

 

LEAVE A REPLY